Onkruid bestrijding service

Bent u het onkruid zat in de tuin? Dan is de Onkruid Bestrijding Service (OBS) de uitkomst voor u! Een service op maat. Bepaal zelf het aantal spuitbeurten en ervaar hoe een onkruid vrije tuin is. Het schoonhouden van de bestrating of in combinatie met de borders in uw tuin. Een eenvoudige service die van alle gemakken voorziet.

Wij nemen de zorg uit uw handen en bestrijden uw onkruid in de tuin.

Onkruid bestrijding service heeft  3 opties voor u:

Onkruid bestrijding service Basic:  Bestrating onkruid vrij (2 maal per jaar)
Onkruid bestrijding service De luxe: Bestrating en Borders onkruid vrij (3 maal per jaar)
Onkruid bestrijding service Royaal: Bestrating en Borders onkruid vrij (4 maal per jaar)

Hoe werkt de Onkruid Bestrijding Service?

Na een persoonlijk bezoek wordt er een advies op maat voor u aangeboden. Hierin zijn uw wensen opgenomen. Na goedkeuring komen Gecertificeerde hoveniers van de Onkruid Bestrijding Service bij u langs om de werkzaamheden uit te voeren. Alle medewerkers zijn voorzien van de benodigde spuitlicenties en zijn op de hoogte van alle middelen op de markt. Wilt u meer weten of wilt u direct een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek? Neem dan contact op met een van onze medewerkers voor een afspraak.

 

Onkruid Bestrijding Service voor bedrijven

Uw entree is het visitekaartje van uw kantoor.

Om een onuitwisbare goede indruk achter te laten is een schone entree van groot belang. Onkruid en zwerfvuil kunnen uw aanblik ernstig verstoren en een vieze indruk bij uw klanten achterlaten.

Onkruid.net biedt de Onkruid Bestrijding Service voor bedrijven. Een garantie voor een schone entree. Verzorgt door gecertificeerd personeel. Informeer naar de verschillende mogelijkheden die wij U kunnen bieden.

Wilt u meer weten over onze Onkruid Bestrijding Service maak dan nu een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs en ervaar het gemak.

Onkruid uw last en onze zorg!